-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τη συνέντευξη τύπου του κ. Βενιζέλου


Ο  κ.Βενιζέλος ανακάλυψε όψιμα την αναθεώρηση του μνημονίου.  Φρόντισε πρώτα να εισηγηθεί και να ψηφίσει όλους τους κατεδαφιστικούς για την κοινωνία και την οικονομία μνημονιακούς νόμους,  να μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, να κουρέψει τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων.
Αντί να επιτίθεται στις πολιτικές δυνάμεις που από την αρχή και με σταθερότητα ανέδειξαν τις καταστροφικές επιπτώσεις των μνημονίων για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, θα έπρεπε να εξηγήσει στην ελληνική κοινωνία τη σθεναρή επιμονή του στις μνημονιακές δεσμεύσεις  που απομακρύνουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη και  αποδομούν την Ευρώπη.
 Είναι φανερό πως οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής λύσης,  για να είναι αποτελεσματική προϋποθέτει την ακύρωση του μνημονίου.
To Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...