-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων στο Γαλάτσι



 Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ανατρέψει το χρεοκοπημένο σύστημα εξουσίας, να αλλάξει τις δομές και να καταργήσει τα προνόμια, να αποδώσει δικαιοσύνη, ισονομία και αξιοκρατία.
  
Στις 25 Γενάρη, ζητάμε ανάθεση ευθύνης!
Ζητάμε αυτοδυναμία στη Βουλή για να δώσουμε αυτοδυναμία στο λαό!

Σας καλούμε σ' έναν αγώνα ελπίδας ενάντια στο ψέμα και τον φόβο, για την αποτίναξη του ζυγού των μνημονιακών πολιτικών, σε αναμέτρηση με τις δυνάμεις της εξαθλίωσης, της φτωχοποίησης και της καθεστωτικής διαφθοράς!

Σας καλούμε όλους, με πίστη στις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουμε τον αγώνα για την τελική νίκη του λαού μας, για την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία!
 
Οι Κυκλαδίτες της Αθήνας δίνουν το παρόν 
στην  προεκλογική συγκέντρωση με τους υποψηφίους του νομού μας
την Παρασκευή 09 Γενάρη στις 07:30 μμ

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γαλατσίου “ΚΑΜΙΝΙ”
(Καραϊσκάκη 12, Γαλάτσι)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...