-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Καταγγέλουμε την μνημονιακή πολιτική του κ. Λοβέρδου και των τροϊκανών στον χώρο της υγείας



 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04/05/12
 Με αγανάκτηση καταγγέλουμε την μνημονιακή πολιτική του κ. Λοβέρδου και των τροϊκανών στον χώρο της υγείας που στρέφεται ενάντια στην περαιτέρω ανάπτυξη σε Νοσοκομείο του ΓΝ-ΚΥ Νάξου. 
 Στον οργανισμό που ψηφίστηκε καταργούνται θέσεις γιατρών που είναι ήδη υπο δημοσίευση, άλλες θέσεις που υπήρχαν στον παλαιότερο οργανισμό, υπάρχει μονάδα τεχνητού νεφρού χωρίς νεφρολόγο και αιμοδοσία χωρίς θέση αιματολόγου ή βιοπαθολόγου, ενώ συρρικνώνονται οι κλινικές ειδικότητες σε δύο τμήματα και καταργούνται άλλα τμήματα, π.χ. τμημα αυξημένης καρδιολογικής φροντίδας.  
Καλούμε κάθε Ναξιώτη και Ναξιώτισσα να καταδικάσει με την ψήφο του τις πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου και να αγωνιστεί μαζύ με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη του Νοσοκομείου Νάξου, όνειρο τόσων γενεών, για παροχή αξιοπρεπούς και δωρεάν περίθαλψης.

Τα κροκοδείλια δάκρυα των βουλευτών του μνημονίου δεν έχουν πια αντίκρισμα.
                                   
                        Καταψηφίστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...