-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Παράνομη απασχόληση εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων στο ΔήμοΣχετικά με το ζήτημα  της παράνομης απασχόλησης εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων στη ζώνη της παραλίας, και της καταγγελίας από την πλευρά του σωματείου εργαζομένων στον Δήμο,  ο Σύριζα Νάξου επισημαίνει:
Η οικονομική ασφυξία στην οποία οδήγησαν τους Δήμους οι μνημονιακές πολιτικές,  σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούν την υιοθέτηση  ‘’ μαύρης’’  εργασίας και  τη μετατροπή της παραλίας σε ειδική εργασιακή ζώνη, με άλλοθι την αναγκαιότητα της καθαριότητας.  Η αδιαμαρτύρητη αποδοχή όλων των μνημονιακών πολιτικών από την Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει να οδηγεί τον Δήμο μας σε υποβάθμιση ως και εκμηδένιση των παρεχόμενων  κοινωνικών υπηρεσιών προς τους δημότες, στη μείωση των μισθών ως και την απόλυση των δημοτικών υπαλλήλων και στην πολιτική ομηρεία και εκμετάλλευση των  ΄΄ υποψήφιων ΄΄  εργαζόμενων.
Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε ότι ο Δήμος συνεχίζει να αυτοσχεδιάζει ενώ δεν έχει επεξεργαστεί ολοκληρωμένο σχέδιο  αποκομιδής,  διάθεσης και επεξεργασίας των απορριμμάτων. Επίσης  να γίνει γνωστό στους δημότες ότι η ανάθεση της καθαριότητας σε εργολάβους αντί της διεκδίκησης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού,  μας επιβαρύνει ακόμα περισσότερο.
Καλούμε το Δήμο αντί να διαχειρίζεται τη μιζέρια που του έχουν επιβάλει τα μνημόνια, να τη πολεμήσει στη ρίζα της.
Νάξος, 24 ΜΑΗ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...