-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Με την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας,πρέπει να λέμε και ευχαριστώ για ότι μας παρέχετε .ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/6/2013
              Με περισσό θράσος ο υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Αγνής Καλογερή σχετικά με την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας αφού παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες για την καλύτερη στελέχωση του ΕΚΑΒ μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρέπει να λέμε και ευχαριστώ για ότι μας παρέχετε .
             Ενοχλημένος από τις κινητοποιήσεις   προέτρεψε τους δημάρχους και τους μητροπολίτες να κοιτάξουν τα καθήκοντά τους και να  αφήσουν τις τοπικές κοινωνίες ήσυχες (!!!!!)
              Οι μνημονιακές πολιτικές και οι δραματικές επιπτώσεις τους στην χρηματοδότηση και της Υγείας ,βαφτίζονται Διοικητικές συγχωνεύσεις . Άλλωστε «πρωτεύον» για την τρικομματική – τριτοκοσμική Κυβέρνηση είναι να βγουν τα νούμερα και όχι οι ζωές  των ανθρώπων .
              Από την άλλη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ρήγας  κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο σχετικά με το ΕΚΑΒ , ρωτώντας τον αν προτίθεται να στελεχώσει τις υπηρεσίες του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου  .
             Να υπενθυμίσουμε στον κ. Ρήγα , που σημειωτέον στηρίζει με την ψήφο του την κυβέρνηση και τον κ. . Λυκουρέντζο , ότι τα νησιά κατοικούνται  ΚΑΙ τον χειμώνα και ότι η συνεισφορά  των προηγουμένων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ , που για δεκαετίες ο ίδιος υπηρέτησε, στις διακομιδές , ήταν :
          Τα αλήστου μνήμης ιταλικά ελικόπτερα που «κοσμούν» τον βυθό του Αιγαίου συμπαρασύροντας στο θάνατο πιλότους ,γιατρούς και ασθενείς .
          Καθώς και οι προκλητικά χρηματοδοτούμενες «ψαρόβαρκες» που συνεχίζουν σκανδαλωδώς να «εκτελούν» μεταφορές ασθενών .
         Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ;


ΣΥΡΙΖΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ NAΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...