-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Αίτηση εγγραφής

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής μελών που θα βρείτε  

εδώ 
(έγγραφο word) και στείλτε την στο syrizanaxou@gmail.com.


1 σχόλιο:

 1. Γεια σας.
  Εστειλα το παρακατω
  σε 2 βουλευτες του συριζα με αλλαγές.
  Το στελνω και σε αλλες 9-10 οργανωσεις για συζητηση.
  Αφορα το θεμα του γηπεδου της Αεκ αλλα απο αλλη σκοπια σε σχεση με τις γνωστες στον ευρυ κοσμο.
  Ιδου :
  Στέλνω το παρόν λοιπον με αφορμή τις επικείμενες αποφάσεις για το γήπεδο της Αεκ.
  Επικεντρώνομαι κυρίως στο θέμα της ονομασίας του γηπέδου και του σχήματος.
  Με μαθηματική ακρίβεια θα αυξηθούν οι συντηρητικές απόψεις όπως και οι φασιστικές σε β' χρόνο εξαιτίας των συμβόλων που θα προστεθουν οπου μαζι με τα αλλα θα παρουσιαζουν ενα κραμα αρκετα συντηρητικο
  Η Αγιά Σοφιά είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο αλλά δυστυχώς και κάτι μεγαλύτερο και θα παραπέμπει σε χαμένες πατρίδες εθνικά μίση,αυτοκρατοριες,βασιλευουσες,αγαμια,πιστη σε πολιτικους αυτοκρατορες εχοντας και την αντιστοιχη ιστορια και με επιπρόσθετα σχήματα του γηπεδου θα προκαλούνται απο το όλον πολλές και εθνικιστικές/φασιστικές δεύτερες σκέψεις.
  Αυτό το έχει αντιληφθεί και η χρυσή αυγή και κάνει αναφορές με πανό σε Αγιές Σοφιές, βασιλεύουσες κτλ.
  Ένα μεγάλος όγκος ανθρώπων θα επηρεάζεται απο όλα αυτά και θα τείνει προς την ακραδεξιά ειδικά αυτή την περίοδο που μόνο μη επικίνδυνη δεν είναι για τέτοια θέματα. Μεγάλο μέρος ακόμα και της αποδώ πλευράς θα επηρεάζεται και ψηφοφόροι του σύριζα και οχι μονο θα αλλαξοπιστούν εξαιτίας μιας ομάδας.

  Τα υπερθρησκευτικά σύμβολα θα έχουν και σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται/μεγαλώνει μια έχθρα
  ενάντια σε μετανάστες που προέρχονται απο μουσουλμανικές χώρες, Ασιατικές χώρες που δεν ειναι Χριστιανοι και μαζί με ανθρώπους που προέρχονται απο την Αφρική που επίσης (αρκετοί )δεν είναι χριστιανοί θα δημιουργείται ροπή και προς τον ναζισμό εκτός απο την <> ακροδεξιά.
  Τα τρίπτυχα περι πατρίδας θρησκείας και οικογένειας θα ηχούν διαφορετικά σε πολύ κόσμο και θα δημιουργούν τάση προς το συντηρητισμό και την ακροδεξιά.Σκεφτείτε μόνο κάποιους αριστερούς παντρεμένους Αεκτζήδες πως μπορεί σε αυτούς να δημιουργηθούν συντηρητικά ερίσματα.Σε όλα τα θέματα κάποιοι μεσοπροθεσμα θα είναι λιγότερο δυναμικοί και θα <> σε ζητήματα που άπτονται πολιτικών θεμάτων τέτοιων μέχρι να παραδοθούν πολλοί στην ακροδεξιά. Πολλοί φαντάροι εκεί που θα αντιδρούσαν σε τρίπτυχα μέσα στο στρατό τώρα θα στέκονται περισσότερο προσοχή και ο μετρήσιμος αντιφασισμός τους θα μειώνεται..Μέσα σε πολιτικούς χώρους θα υπάρχουν μικρότερες αντιστάσεις σε κάποιους σχετιζόμενους με τα φίλαθλα ενώ οι της άλλης πλευράς και των ίδιων φίλαθλων προτιμήσεων θα αναπτύσσονται και θα φανατίζονται περισσότερο.Και όλα αυτά μέσα σε μια εποχή που χρειάζονται πολλά αντίβαρα ενάντια στον χρυσαυγιτισμό και τις περιρρέουσες φωνές του, χρειάζονται πολλά ιδεολογικά αντίβαρα και θεωρήσεις. Μην ξεχνάμε επίσης πως ένα κόμμα της αριστεράς δεν πρέπει να στέλνει τον λαό για κεράκια. Ενω εχει και τοσα πλουτη η εκκλησια που δεν ειναι και δικα της .
  Είναι πολύ εύκολα να υπάρξουν αλλαγές στο θέμα του γηπέδου.Δεν πρέπει άνθρωποι του σύριζα να βάψουν τα χέρια τους με κάτι τόσο άσχημο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...