-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Mήλιος: Για διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το «οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο»





Mήλιος: Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο τρέμει τον ΣΥΡΙΖΑ

 Για συστηματική διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το «οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο» ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μήλιος, με δηλώσεις του.
«Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να διασώσει τις καταρρέουσες πολιτικές υπέρ των λίγων, που βυθίζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας στην ανέχεια και την επισφάλεια, που σπρώχνουν τη νεολαία στην ανεργία και τη μετανάστευση, χρησιμοποιώντας το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει: την προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας μέσα από τη διαστρέβλωση των θέσεων της Αριστεράς» ανέφερε.
«Τρέμουν το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος, που θα ελαφρύνει τους πολλούς και θα επιβάλλει στους έχοντες και κατέχοντες ό,τι τους αντιστοιχεί, για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Και "πληροφορούν" τους πολίτες ότι εξαγγέλλουμε "φόρο 1% σε όλες τις μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, είτε έχουν ζημίες είτε κέρδη"» πρόσθεσε.

«Για κακή τους τύχη, τους πληροφορούμε ότι εμείς φέραμε στο δημόσιο διάλογο μια πρόταση της ΓΣΒΕΕ, δηλαδή των εκπροσώπων των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αφορά την αντιμετώπιση της σκανδαλώδους "νόμιμης" φοροαπαλλαγής συγκεκριμένων μεγάλων επιχειρήσεων, που αποκρύπτουν τα κέρδη τους "φουσκώνοντας" τα εισαγωγικά κόστη τους, "αγοράζοντας" σε εικονικά ψηλές τιμές από τις δικές τους off-shore επιχειρήσεις» είπε ακόμα.

Ο κ. Μήλιος κατέληξς λέγοντας πως «ό,τι και να κάνουν όμως οι εκπρόσωποι της ολιγαρχίας και των μνημονίων είναι αδύνατο να αποφύγουν την απαξίωσή τους στη συνείδηση και την ψήφο του ελληνικού λαού!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...