-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ για το Ντιμπέιτ

H θέση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ είναι ξεκάθαρη και συγκεκριμένη: διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ:
Ένα με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων πλην της Χ.Α και συντονιστές δημοσιογράφους από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Προτείνουμε το δεύτερο ντιμπέιτ να γίνει ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς κ.Σαμαρά και κ.Τσίπρα και να είναι βασισμένο στους κανόνες του γαλλικού μοντέλου που πρόσφατα είδαμε ανάμεσα σε Ολάντ – Σαρκοζί με δυνατότητα ζωντανού διαλόγου και όχι παράλληλων μονολόγων όπου θα συντονίζουν δύο δημοσιογράφοι, ένας άντρας και μια γυναίκα. Ενδεικτικά προτείναμε τον κ. Χατζηνικολάου και την κ. Στάη.
Είμαστε ανοιχτοί σε συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις στα πρόσωπα, όχι όμως σε υπεκφυγές. Θα περιμένουμε απάντηση εντός των επόμενων ωρών.
Το Γραφείο Τύπου
6/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...