-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ-λτη - Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος άδικος και αντισυνταγματικός,..


ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ-λτη...
Ο ΕΝΦΙΑ είναι  ένας φόρος άδικος και αντισυνταγματικός, που στοχοποιεί τους μισθωτούς, τους άνεργους τα μικρομεσαία στρώματα, τον πληθυσμό της υπαίθρου και αφήνει στο απυρόβλητο  τον πλούτο.
Είναι ένα νέο χαράτσι, που επεκτείνεται   στην φορολόγηση  της ιδιοκτησίας από το πρώτο τετραγωνικό μέτρο και ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά της (αγροτεμάχια, οικόπεδα, μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα κ.λ.π.), υπολογίζεται  επί πλασματικών αξιών (αντικειμενικές του 2007), και οδηγεί σε απόλυτη οικονομική ασφυξία και πραγματική αδυναμία πληρωμής.
Επιπλέον πρόκειται για την  φορολόγηση ιδιοκτησίας που είναι   όχι μόνο απρόσοδη,
πολλαπλά φορολογημένη,  αλλά και επιβαρυμένη με υποθήκες, κατασχέσεις κ.λ.π.
Σταματάμε τον ΕΝΦΙΑ-λτη:  Με πρωτοβουλία που  πήραν Δημοτικές κινήσεις, εργατικά σωματεία, κινήσεις αλληλεγγύης, συσπειρώσεις Νομικών, πρωτοβουλίες πολιτών κ.ά.  πραγματοποιήθηκε Παναττική σύσκεψη για την ενεργοποίηση των πολιτών σε ένα μεγάλο κίνημα που θα σαρώσει όχι μόνο τον συγκεκριμένο άδικο νόμο, αλλά συνολικά τις ανάλγητες αντιλαϊκές πολιτικές.
Το αίτημα είναι ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ, να σταματήσει η φτωχοποίηση της κοινωνίας, να τελειώνουμε με τις πολιτικές που μας έφεραν ως εδώ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ όλων αυτών που δεν πληρώνουν γιατί δεν μπορούν, αυτών που δεν πληρώνουν γιατί ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, με μαζική κατάθεση ατομικών ενδικοφανών προσφυγών,  ακόμη και αυτών που θα πληρώσουν (με το πιστόλι στον κρόταφο, γιατί έχουν άμεση ανάγκη φορολογικής ενημερότητας , γι' αυτούς υπάρχει η εξώδικη δήλωση επιφύλαξης) με μαζικές παρεμβάσεις στις Εφορίες και τις Τράπεζες, με πραγματοποίηση εκδηλώσεων για  ενημέρωση και  οργάνωση δράσεων.
Όλοι και όλες ΜΑΖΙ να δηλώσουμε την απαίτησή μας να καταργηθεί άμεσα αυτό το νομοθετικό ανοσιούργημα και μαζί με αυτό να τελειώνουμε με τους εμπνευστές του.


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΤΩΡΑ!

                     ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

                                  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...