-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μήνυμα ελπίδας



Φίλες και φίλοι, συμπολίτες, σύντροφοι και συντρόφισσες.

Σ' έναν αγώνα στήθος με στήθος παλεύει η ελπίδα με το φόβο, ο δρόμος προς την πρόοδο με την οπισθοδρόμηση, η ανάπτυξη του τόπου με την κηδεμονία των αγορών και της εκμετάλλευσης, τα όνειρα της νέας γενiάς με την υποθήκευση του μέλλοντός τους, η συλλογική μας προσπάθεια για προοδευτική αριστερή διακυβέρνηση του τόπου με το ΣΥΡΙΖΑ, με την επιστροφή σε άλλους καιρούς, που αχρήστευσε η ιστορία και τους επαναφέρει η Νέα Δημοκρατία και οι εταίροι της.

Ζούμε ιστορικές στιγμές! Γράφουμε την ιστορία μας, όλη η Eυρώπη και ο κόσμος έχει στραμμένα τα βλέμματα σε μας και ο φόβος των εκμεταλλευτών των λαών και των υποστηρικτών του νεοφιλελευθερισμού σκιάζει σαν φάντασμα!!! Τρέμει το σύστημά τους.

Συμπολίτες, σύντροφοι, φίλες και φίλοι.
Σ' αυτές τις ώρες, που πυκνώνει η ιστορία, δώστε τα όλα! Καμιά ψήφος χαμένη, κανένας εφησυχασμός. Δώστε τη μάχη του ψηφοδελτίου, άτομο το άτομο, δώστε τη μάχη της ελπίδας!!

Ακόμα λίγο να δούμε τις αμυγδαλιές ν' ανθίζουν,
ακόμα λίγο να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα..

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!

Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...