-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καταδικάζουμε απολύτως την τυφλή πολιτική βία

Είναι προφανές ότι αυτά τα γεγονότα αντικειμενικά στρέφονται εναντίον του λαού και των αγώνων του, ενώ στηρίζουν την κυβέρνηση και τη διαιώνιση της πολιτικής που διαλύει τη ζωή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
(Οι θέσεις μας για την κλιμάκωση της βίας τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται με σαφήνεια στα παρακάτω δελτία τύπου*)
  Ακόμη χειρότερα, η στρατηγική του πολιτικού, μιντιακού κατεστημένου του μνημονίου στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν καταδικάζει εγκληματικές ενέργειες όσο συνεχίζει να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και το μιντιακο κατεστημένο.
  Με χυδαίο τρόπο επιχειρείται η αναγόρευση του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ηθικού αυτουργού εγκληματικών ενεργειών όσο επιμένει να στέκεται απέναντι στο πολιτικό, μιντιακό, τραπεζικό κατεστημένο που εξοντώνει τον ελληνικό λαό.
  Η χυδαιότητα συνεχίζεται με τη μορφή της κατηγορίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν εντάσσεται σε ένα μέτωπο όλου του πολιτικού κόσμου εναντίον εγκληματικών ενεργειών, την ίδια ώρα που πέφτουν βροχή οι εμφυλιοπολεμικές ανακοινώσεις και δηλώσεις από τις μνημονιακές δυνάμεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
  Στόχος της εν λόγω στρατηγικής είναι να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι απέναντι σε αυτούς που καταστρέφουν τον ελληνικό λαό.
  Αυτή η στρατηγική δείχνει πόσο υποκριτική είναι η στάση των δυνάμεων αυτών. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τη διατήρηση της ομαλότητας αφού για να μπορέσουν να αποκλείσουν την πιθανότητα να χάσουν την εξουσία δεν υπολογίζουν τίποτα και αξιοποιούν μικροπολιτικά και επικίνδυνα εγκληματικές ενέργειες.
  Αντίθετα, για την αριστερά, η καταδίκη τέτοιων ενεργειών είναι βαθειά και αξιακή καθώς έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με τον πυρήνα της ταυτότητας της.
  Τέτοιες ενέργειες δημιουργούν ένα πολύ επικίνδυνο έδαφος για τον αγωνιζόμενο λαό και την αριστερά. Απαιτείται εγρήγορση, ψυχραιμία και ετοιμότητα, καθώς η κρατική καταστολή, η φασιστική απειλή και η παρακρατική δράση έχει στόχο να κάμψει την αντίσταση του λαού και το αγωνιστικό του φρόνημα.
  Τέλος, σημειώνουμε σχετικά με τους συκοφάντες και αυτούς που αξιοποιούν εγκληματικές ενέργειες για να προχωρησουν μια καταστροφικη πολιτικη ότι η ιστορία διδάσκει ότι αργά ή γρήγορα τελικά η αλήθεια βγαινει στο φως και θα μάθουν όλοι ποιοι κρύβονται πραγματικά πίσω απο τέτοια γεγονότα.

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...