-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Νάξου για άφιξη Βρούτση

Ο Υπουργός Εργασίας, κ. Βρούτσης, ειδικός στις περικοπές, επισκέφθηκε τον γενέθλιο τόπο του, τη Νάξο, για να κόψει την πίτα της Ν.Δ., νύχτα, έξω από τη Χώρα, παρουσία περιορισμένου αριθμού πολιτών και της αστυνομίας. 
Τι ήρθε να ευχηθεί, άραγε, στους συμπατριώτες του, για τον καινούργιο χρόνο;
Τι να υποσχεθεί;
Νέες επιδόσεις στην κατεδάφιση του εργατικού Δικαίου; 
Περισσότερους ανέργους; 
Περισσότερη μετανάστευση για τους νέους;
Περισσότερα κλειστά μαγαζιά; 
Περισσότερους εξαθλιωμένους συνταξιούχους; 
Το ξεπούλημα της γης μας κάτω από το βάρος μιας παράλογης φορολογίας ή το κλείσιμο του Νοσοκομείου, την υποβάθμιση της επικοινωνίας μας με την υπόλοιπη Ελλάδα; 
Μήπως την πώληση της Μαρίνας της Χώρας σε Τούρκους επιχειρηματίες; 
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτάσσεται σ’ αυτές τις πολιτικές που έχουν σπείρει τη δυστυχία σε κάθε ελληνικό σπίτι και υπερασπίζεται, αυτό που εμείς εννοούμε ΠΑΤΡΙΔΑ, το δικαίωμα των ανθρώπων που την κατοικούν να ζουν αξιοπρεπώς σ’ έναν τόπο που υπερασπίστηκαν, αιώνες, με το αίμα τους.
Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να κινητοποιηθεί για να διατηρήσει και να βελτιώσει το δικαίωμά του στη ζωή και όχι στην επιβίωση. Είναι το μόνο που καταλαβαίνουν. 

 Νάξος, 17 Φεβρουαρίου, 2013
 Σύριζα Νάξου.

2 σχόλια:

  1. Ηελπιδα ειναι πιοδυνατη αποτο φοβο. ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κάτι να φοβηθεί κανείς από την Αριστερά στην Ελλάδα; Με ποιο τρόπο είμαστε ριζοσπαστικοί; Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα.

    Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα μου, δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...