-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη, στο φύλλο 23 (Οκτώβριος 2017) της εφημερίδας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ και με τίτλο ΑΥΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ότι, στους κόλπους της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, υπάρχει ένα πρόσωπο, αναφέρεται ως ο «ψηλός», το οποίο είναι «πίσω από όλες τις αρνητικές εξελίξεις στον τόπο μας», «διαχειρίζεται την εξουσία προς ίδιον όφελος», «ετοιμάζεται να καρατομήσει τον διοικητή του νοσοκομείου της Νάξου», «έχει σκοτεινό μυαλό», «χειρίζεται το ραβδί της εξουσίας», «έχει σχέσεις με ιδιωτικές εταιρίες τα συμφέροντα των οποίων προωθεί» και «προωθεί συνεπώνυμη του στη θέση του προς καρατόμηση Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Νάξου».
Είναι γνωστή, ξεφτισμένη και καταδικασμένη στις συνειδήσεις του κόσμου η τακτική της συκοφάντησης προσώπων. Η θρασυδειλία που κρύβεται πίσω από την ανώνυμη προσπάθεια σπίλωσης υπολήψεων με την μέθοδο «ρίχνω λάσπη στον ανεμιστήρα», έχει στόχο την προσβολή της προσωπικότητάς ανθρώπων και, εμμέσως πλην σαφώς, την πρόκληση διχαστικού κλίματος και την υπονόμευση της πολιτικής και του έργου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ζητάμε από τον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας, καθώς και από την συντακτική επιτροπή, να καταθέσουν επίσημα κι εκεί που προβλέπεται (με ονόματα και ημερομηνίες) όλα τα στοιχεία που έχουν. Διαφορετικά, φέρουν ακέραιη την ευθύνη των λόγων ενός ανώνυμου συκοφάντη, του οποίου το μόνο ενδιαφέρον είναι η σπίλωση προσώπων και πολιτικών.
Αν δεν το πράξετε εσείς, θα αναγκαστούμε να απευθυνθούμε εμείς εκεί όπου ο νόμος προβλέπει, προκειμένου να διερευνηθούν αυτές οι καταγγελίες και τα μισόλογα.
Όσο για το «ραβδί της εξουσίας», σας θυμίζουμε ότι με ραβδιά, ρόπαλα και σιδερογροθιές κυβέρνησαν κρατικά και παρακρατικά άλλες παρατάξεις και όχι η Αριστερά. Παρατάξεις την ιδεολογία των οποίων αναπαράγετε με τα δημοσιεύματα σας.
Αναφορικά με την θρυλούμενη καρατόμηση του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου είναι περήφανη για την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στα θέματα στήριξης της Δημόσιας Υγείας, καθώς και για τις επιλογές στελεχών, που έγιναν με αξιοκρατικά κριτήρια. Στηρίζουμε συνειδητά τον Κώστα Απιδόπουλο, όπως και το μεγάλο έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο της Νάξου. Έργο το οποίο, απεγνωσμένα αλλά χωρίς αποτέλεσμα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σφετεριστεί η ΕΑΣ Νάξου..
Η κοινωνία της Νάξου γνωρίζει τι έχει γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας: Συνολική αναβάθμιση του Νοσοκομείου και λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, Βάση ΕΚΑΒ με ελικόπτερο στην Σύρο, στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής με την προώθηση νέων προγραμμάτων για την στήριξη νέων αγροτών και μικρών αγροτικών συνεταιρισμών, με την Οικοτεχνία, με την προώθηση του αρσενικού ως προιόν ΠΟΠ, με την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του φράγματος στο Τσικαλαριό, με την πίεση για την ολοκλήρωση της μελέτης από τον Δήμο της κατασκευής του ΚΕΓΕ και έπεται συνέχεια.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...