-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Τα ψέματα που ακούγονται για τη Χρυσή Αυγή:




 
-       Λέγεται/εμφανίζεται ότι είναι μια πατριωτική/λαϊκή δύναμη. Ψέματα. Πρόκειται για μια ναζιστική οργάνωση, υμνεί τον Χίτλερ, δικαιολογεί τη ναζιστική θηριωδία γενικά και ειδικά στην Ελλάδα, θεωρεί ότι τα δεινά σήμερα ξεκίνησαν από την ήττα του ναζισμού το 1945, έχει διασυνδέσεις με τις αντίστοιχες ναζιστικές οργανώσεις σε όλη την ευρώπη και τον κόσμο, η αντίστοιχη ναζιστική οργάνωση στη Γερμανία δολοφόνησε έναν Έλληνα μετανάστη όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες.
Ως ναζιστική οργάνωση εχθρεύεται στην ουσία τον λαό όπως όλες οι ναζιστικές οργανώσεις σε όλες τις χώρες. Γι’ αυτήν όπως και για κάθε ναζιστική και φασιστική οργάνωση η πατρίδα είναι μια σημαία ευκαιρίας για την καλλιέργεια του μίσους εναντίον των άλλων και ο ένας λαός το μέσο για την εξαφάνιση των άλλων. Σκοπός
τους δεν είναι η ευτυχία και η ευημερία του λαού αλλά η εργαλειακή χρήση του πατριωτισμού για να εμπλακούν οι λαοί στην ανθρωποφαγία και τον πόλεμο και τελικά στην πλήρη καταστροφή τους. Όποτε επικράτησαν σε μια κοινωνία αυτές οι απόψεις πέρα από τα τεράστια εγκλήματα που διαπράχθηκαν, τελικά η κοινωνία καταστράφηκε ολοσχερώς (βλ. Γερμανία μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο). Πραγματικοί πατριώτες είναι μόνο αυτοί που έχουν στο επίκεντρο της προσέγγισής τους τις ανάγκες του λαού (οι ανάγκες του λαού δεν είναι εργαλείο για την επίτευξη άλλων στόχων), δυνάμεις που εμπνέονται από την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών, δηλαδή αριστερές δυνάμεις. 

-       Λέγεται/εμφανίζεται ότι «προστατεύει» τους Έλληνες σε διάφορες γειτονιές εναντίον των «εγκληματιών» αλλοδαπών. Ψέματα. Η εν λόγω οργάνωση ανήκει στο κύκλωμα της εγκληματικότητας σε διάφορες περιοχές. Πουλάει προστασία σε μαγαζιά, εκτελεί συμβόλαια θανάτου, συνεργάζεται με άλλες εγκληματικές συμμορίες ημεδαπών και αλλοδαπών κοκ. Επίσης, σήμερα στρατολογεί Αλβανούς και άλλους ενσωματωμένους μετανάστες για τη βία στο δρόμο και τη στήριξη-επέκταση των μαφιόζικων δραστηριοτήτων της. Τα περί προστασίας των Ελλήνων κατοίκων από την εγκληματικότητα είναι κατασκεύασμα των ΜΜΕ.

Η εν λόγω εγκληματική οργάνωση δεν συγκρούεται με το οργανωμένο έγκλημα (του οποίου όπως είπαμε αποτελεί οργανικό στοιχείο) αλλά επιτίθεται σε ξένους που δεν σχετίζονται με την εγκληματικότητα χτυπάει γυναίκες και παιδιά, μπαίνει σε σπίτια και ασκεί ξεκάθαρη ρατσιστική/ναζιστική βία που καμιά σχέση δεν έχει με την προστασία από το έγκλημα. Όποτε συγκρούεται με άλλες εγκληματικές οργανώσεις αυτό εντάσσεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υπόκοσμου και σχετίζεται με τον εγκληματικό έλεγχο περιοχών και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν προσπάθεια «αντιμετώπισης» της εγκληματικότητας. Τέτοιες οργανώσεις δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα προβλήματα του λαού, τα αξιοποιούν για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα που μόνο καταστροφή επιφυλάσσει για τον λαό.  

-       Λέγεται/εμφανίζεται ότι είναι «εναντίον» αυτών που κυβερνούν, του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Ψέματα. Η εν λόγω οργάνωση έχει ισχυρές διασυνδέσεις με το κράτος, τα σώματα ασφαλείας και τον στρατό. Είναι μέρος/υπόλειμμα του παρακράτους το οποίο ενδυναμώνεται αυτή την περίοδο με μόνο σκοπό το χτύπημα της αριστεράς και του λαϊκού κινήματος με προβοκάτσιες, βιαιοπραγίες και αποπροσανατολισμό (στο βιβλίο του "Γκρεμίζοντας το μύθο της ΧΑ", ένας απ' τους υπαρχηγούς της, ο Χ. Κουσουμβρής, έγραφε ότι η οργάνωση προμηθευόταν ασυρμάτους απ' την αστυνομία για να δρα ως συμπληρωματικό σώμα στα ΜΑΤ - η ίδια "συμπληρωματικότητα" έχει καταγραφεί πρόσφατα σε πολλές περιπτώσεις).

Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους πλούσιους (βλ. πρώτη τοποθέτηση για τη χαλυβουργία), εχθρεύεται κάθε λαϊκή κινητοποίηση, απεργία κοκ. Στηρίζει όλες τις κεντρικές επιλογές του αστικού κράτους και των οικονομικά ισχυρών και την ίδια ώρα αποπροσανατολίζει στοχοποιώντας τους ξένους κοκ με στόχο να μην θιχτούν οι οικονομικά ισχυροί και το πολιτικό τους σύστημα. Επίσης, σπέρνουν το μίσος ανάμεσα στους φτωχούς και επιδιώκουν την πλήρη αποκτήνωση του λαού ως το αναγκαίο συμπλήρωμα της σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής που επιβάλλει το σύστημα.

-       Λέγεται/εμφανίζεται ότι είναι μια οργάνωση που σέβεται τη χριστιανική θρησκεία. Ψέματα. Πέρα από το γεγονός ότι το βασικό της χαρακτηριστικό είναι το μίσος και η βία εναντίον κάθε διαφορετικού ανθρώπου – στοιχείο που αντιβαίνει τον πυρήνα του χριστιανικού λόγου – η εν λόγω οργάνωση είναι διακηρυγμένα εναντίον της χριστιανικής πίστης όπως κάθε ναζιστική οργάνωση. Ο ναζισμός είναι αντίθετος με τη χριστιανική πίστη και θεωρεί την αποκρουστική του κοσμοθεωρία συμβατή με τον παγανισμό.

Συμπερασματικά: ο ναζισμός και ο φασισμός ΔΕΝ είναι απαντήσεις στην επίθεση που δέχονται σήμερα οι λαοί από τους οικονομικά ισχυρούς αλλά σύμπτωμα της καταστροφής που προκαλείται στις κοινωνίες όπως η άνοδος της παραβατικότητας, της χρήσης ναρκωτικών, του χουλιγκανισμού, της ενδοοικογενειακής και ενδοσχολικής βίας κοκ.
Ακόμη χειρότερα, αν τελικά συμβεί η άνοδος του ναζισμού και του φασισμού τότε όχι μόνο δεν θα σταματήσει η κοινωνική καταστροφή αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να περάσει η κοινωνία μας στην επόμενη φάση από αυτή της μνημονιακής καταστροφής, δηλαδή από αυτή της φτώχειας, της ανέχειας και της διάλυσης που επικρατεί σήμερα στην πλήρη αποκτήνωση, στην ανθρωποφαγία και τη φυσική εξόντωση μεταξύ των φτωχών και τελικά στον πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...