-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Για τα σενάρια επαναληπτικών εκλογών

Από τη ΝΔ και το περιβάλλον του Α. Σαμαρά διοχετεύονται ήδη διαρροές περί επαναληπτικών εκλογών, και μάλιστα με προκαθορισμένη ημερομηνία την 17η Ιουνίου, στην περίπτωση μη (ή οριακής) αυτοδυναμίας. O πανικός τους είναι έκδηλος και κατανοητός, αλλά παραμένει κακός σύμβουλος.
Αυτοί που μας λένε ότι η χώρα δεν έχει χρόνο για "περιόδους ακυβερνησίας", αυτοί που κόπτονται για το κατεπείγον της οικονομικής κατάστασης και ωρύονται ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να εφαρμοστούν τα μέτρα του Μνημονίου, διακηρύττουν ότι θα οδηγήσουν τη χώρα σε αλλεπάλληλες εκλογές μέχρι να "ψηφίσουμε σωστά", αφήνοντας τον χρόνο να τρέχει όντως σε βάρος της, όχι έτσι όπως την εννοούν εκείνοι, όμως, αλλά εις βάρος του λαού.
Ο λαός δεν εκβιάζεται γιατί τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν τρομοκρατείται υπό την απειλή του "χάους και της ακυβερνησίας" γιατί αυτή δεν είναι μια μελλοντική κατάσταση, αντίθετα πρόκειται για την κατάσταση που ήδη από καιρό βιώνει η κοινωνία. Αυτό το χάος και την ακυβερνησία που επιλέγουν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ (με κυβέρνηση υπό επιτροπεία) είναι ακριβώς αυτή η κατάσταση που ο λαός πρέπει να ανατρέψει την Κυριακή και να μην επιτρέψει τη διαιώνισή της. Να μην υποκύψει κανείς σ' αυτόν τον εκβιασμό. Να τους τελειώσουμε ψηφίζοντας με γνώμονα τις ανάγκες μας από τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...