-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Ο Νίκος Συρμαλένιος συμμετείχε την Παρασκευή 28/9 σε συνάντηση εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και τουριστικών φορέων της Νάξου και της Πάρου με τον υπουργό Ναυτιλίας( Συνάντηση φορέων της Νάξου και της Πάρου με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου)
 Ο Νίκος Συρμαλένιος συμμετείχε την Παρασκευή 28/9 σε συνάντηση εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και τουριστικών φορέων της Νάξου και της Πάρου με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μουσουρούλη, με αίτημα την ακτοπλοϊκή διασύνδεση της Νάξου και της Πάρου με τη Μύκονο. Το αίτημα αυτό συνδέεται άμεσα με τη σύνδεση των δύο νησιών με το διεθνές αεροδρόμιο της Μυκόνου και η ικανοποίηση του θα επιφέρει σημαντική ροή τουριστικού ρεύματος στην Παροναξία.
Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μ. Μαργαρίτης, καθώς και ο διευθυντής της εταιρείας Golden Star Ferries κ. Στεφάνου που έχει στην ιδιοκτησία της το πλοίο Super Ferry, ο Νίκος Συρμαλένιος εξέφρασε τη συμπαράσταση του στο αίτημα των φορέων της Νάξου και της Πάρου και ζήτησε τον συνολικό επανασχεδιασμό των ακτοπλοϊκών γραμμών και των ωραρίων των δρομολογίων για όλες τις Κυκλάδες, αλλά και τη σύνδεση τους με την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και το Βόρειο Αιγαίο, έτσι ώστε μέσα από συνδυασμένες μεταφορές να ικανοποιούνται για όλο το χρόνο οι ανάγκες των νησιών για απρόσκοπτη μεταφορά των ανθρώπων και των εμπορευμάτων. 

             1/10/2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...