-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καληνύχτα, κύριε Βρούτση. Καλημέρα Νάξο! Καλημέρα Ελλάδα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                               23/01/2015

Η προεκλογική περίοδος κλείνει απόψε στις 7.00μ.μ. με την κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού, στην παραλία της Χώρας. Στο διάστημα αυτό, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ κορύφωσε τη δραστηριότητά της με επισκέψεις σε όλα τα χωριά και συνομίλησε με πλήθος πολιτών. Συνδιαμόρφωσε και εμπλούτισε το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ με τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους.

 Αντίθετα, ο κ. Γιάννης Βρούτσης φοβήθηκε την επαφή με την κοινωνία της
Νάξου και προτίμησε τις δεξιώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και τους μονολόγους στα μικρόφωνα των ραδιοφώνων. Ακολουθώντας το γνωστό μοτίβο της Ν.Δ., εκφώνησε πάλι σήμερα τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει το λαό της Νάξου και εμφάνισε το ΣΥΡΙΖΑ σαν την καταστροφή του νησιού, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο πρόγραμμα της Ν.Δ. και της κρυφής της ατζέντας.

 Ο κ. Γιάννης Βρούτσης πρέπει, επιτέλους, να καταλάβει, ότι στη συνείδηση των συμπολιτών μας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για τη Νάξο και την Ελλάδα.


Καληνύχτα, κύριε Βρούτση. Καλημέρα Νάξο! Καλημέρα Ελλάδα!
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...