-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ανοιχτές συνελεύσεις ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Με τη συμμετοχή της κοινωνίας της Νάξου και με τους υποψήφιους βουλευτές Νίκο Συρμαλένιο, Γιάννη Πρωτονοτάριο και Γιάννη Θεωνά πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Νάξο οι ανοιχτές συνελεύσεις:
1. Το Σάββατο 2 Ιουνίου, 9 μ.μ. στην Κόρωνο, όπου τα ζητήματα της κοινωνικής απομόνωσης, το σμυριδικό πρόβλημα και οι υποδομές (αγροτική οδοποιία) κυριάρχησαν στη συζήτηση με τους συμπολίτες.
2. Την Κυριακή το πρωί στο Φιλώτι και Βίβλο, καθώς και το βράδυ στη Χώρα στις ανοιχτές συνελεύσεις παρουσιάστηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και αναπτύχθηκε ο τρόπος χρηματοδότησής του μέσα στο ευρωπαϊκό περιβάλλον και σε συνθήκες ευρώ, που αποτελούν σταθερή επιδίωξη. Ιδιαίτερα στη Βίβλο αναπτύχθηκαν τα ζητήματα αγροτοκτηνοτροφικής ανάπτυξης και γαλακτοκομίας, καθώς και το συνεταιριστικό ζήτημα, βασικός πυλώνας πρωτογενούς ανάπτυξης.
3. Τη Δευτέρα (ημέρα του Αγίου Πνεύματος) οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν στο πανηγύρι της Αγίας Αναστασίας στο Μυρίσι και συζήτησαν με τους κατοίκους της Κωμιακής για τα ζητήματα πρωτογενούς
ανάπτυξης και τη διατήρηση της λαϊκής μας παράδοσης.
4. Τρίτη, 8.30 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, με τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Πρωτονοτάριο πραγματοποιούν ανοιχτή συνέλευση στο Σαγκρί (καφέ-εστιατόριο Τζώνη).
5. Την Τετάρτη στο Σύλλογο των Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου στις 8.30 μ.μ., ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους Κορωνιδιάτες σε ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση για το κυβερνητικό πρόγραμμά του.

Το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην Παραλία (απέναντι από το κοσμηματοπωλείο του Μαργαρίτη) και είναι ανοιχτό κάθε βράδυ από τις 20:30.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...