-- -" Προκειμένου να λειτουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως φορέας ηγεμονίας των δικών μας αντιλήψεων, πρακτικών, αρχών και αξιών ζωής, θα πρέπει να παραμείνει σε επαφή με την κυβέρνηση αλλά αυτόνομος από το κράτος, ώστε να μπορεί να επιτελεί να ελέγχει, να διορθώνει και να υποδεικνύει. " -
-- * Εμείς εμπεδώνουμε καθημερινά την αξιοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και τον τρόπο ζωής τους. * -


Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, διοργανώνει διημερίδα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, παρούσα στους δύσκολους αγώνες που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί για την έξοδο της χώρας μας από την επιτήρηση και την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη, διοργανώνει διημερίδα:

A.  Εκδήλωση / ενημέρωση με θέμα: «Το μέλλον της μελισσοκομίας στη Νάξο»
Η ενημέρωση για το μέλλον της μελισσοκομίας στη Νάξο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/2 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ώρα 7 το απόγευμα.
Η ενημέρωση θα επικεντρωθεί σε πληροφοριακά στοιχεία σχετικά με την μελισσοκομία, τις συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις που στηρίζουν τον κλάδο, τη μελισσοκομική νομοθεσία και τα μέτρα και κίνητρα στήριξης των μελισσοκόμων. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός.

B.  Εκδήλωση / συζήτηση για το προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου
Η εκδήλωση για το ασφαλιστικό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/2 στο δημοτικό θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, ώρα 11 το πρωί με την παρουσία των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού.
Γνωρίζοντας ότι προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση των κοινών μας αγώνων είναι η
ακριβής και ξεκάθαρη ενημέρωση όλων μας, αλλά και ο διάλογος που αναπτύσσεται στην κοινωνία, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καλεί απλούς πολίτες,  εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εμποροβιοτέχνες, αγρότες, κτηνοτρόφους και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων να συμμετάσχουν στην ενημέρωση και τον διάλογο.
ΝΑΞΟΣ 24/02/2016
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...